28 godina mlađa. POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NJEGOVA SUPRUGA…

Njega svi jako dobro znaju kroz posao a malo ko zna njega iz njegovog privatnog života. On je tokom svog života imao tri supruge, te je sa trećom suprugom on je sada u braku. Bivša supruga njegova je navodno izvršila samoubistvo. Mnogu ju je volio i posvetio je jako veliki broj pjesama samo njoj a pali su u jako velikoj krizi ona je popila tada antidepresive i tako je završila svoj život,.

On je sada sa svojom sadašnjom ljepšom polovicom u braku više od 10 godina te je uvijek kako kaže njega ona spasila od svega što mu je život nosio. Kada je nju oženio on je prestao da pije ali i da konzumira cigarete. Njegova ljepša polovica Dubravka ne voli nikako da se javlja u javnosti i uvijek ona izbjegava slikanje i javno pojavljivanje.

2016. JE OVAKO PRIČAO O NJIMA:
– Dubravka i ja volimo se nepune dve i po godine. Upoznali smo se u Kranju i zaljubili u Mariboru. Naš sledeći susret bio je u Banjaluci, ljubav nam je procvetala u Beču, a u Ljubljani smo se ozbiljno zavoleli. Tamo sam svratio na dva-tri dana, a ostao celu nedelju. Sada živim više tamo nego u Beogradu. Upoznao nas je Srečo Lipovec, menadžer Riblje čorbe za Sloveniju. Njegova ćerka radila je u kozmetičkoj firmi Lush, čiji je jedan od zastupnika za Sloveniju već petnaest godina moja Dubravka.

Đorđević se nije opirao promenama koje je ljubav unosila u njegov život:
– Kad smo se zavoleli, imao sam 120 kilograma. Posle šest meseci spao sam na 95 i sad se muvam oko tog broja. Pušio sam, pa me zamolila da ne pušim u stanu. Prešao sam na prozor, pošto nemamo terasu, pa sam duvanio napolju i na kraju sam prestao. Kao i svi Slovenci, penjem se po obližnjim brdima. Ona je prva žena koja mi kuva! Vole je i moja deca i moji prijatelji – s razlogom. Sortiram đubre kao pravi Evropljanin. Usvojili smo kuče Laru iz Kotor Varoši.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *