KOJI PRSTEN TI JE NAJLJEPŠI? TVOJ IZBOR OTKRIVA NEŠTO LIJEPO O TEBI.

AKO SI IZABRAO PRSTEN BROJ JEDAN…
Ono sto je jasno jeste da ti nemas nimalo sumnje u to ko je osoba koja je tebi sudjena. Ti nikog ne umes da volis kao nekog iz tvoje proslosti … I iako si pokusao da je zaboravis to prosto nije bilo moguce. Dakle, samo nastavi da se boris za ono sto zelis. Slusaj glas svog srca. Ono odlicno zna ko je tvoja ljubav i prosto ti najbolje znas da se neki ljudi ne zaboravljaju.
Moras da shvatis da uopste nije vazno da li ces slusati svoje srce ili ne, jer je sudjeno da ta ljubav obelezi tvoj zivot. Shodno tome, posveti se onom sto ono zeli i ucini prvi korak.Stvarno nije vazno da li ces pogaziti svoje srce ako ces pri tome da dobijes svoju srecu. Dakle sto pre shvatis ko je osoba kojoj ono pripada i sto pre pocnes da se za nju boris to ces pre biti srecan…

AKO SI IZABRAO PRSTEN BROJ DVA…
Ti jos uvek nisi upoznao svoju srodnu dusu i to je cinjenica. No , to ne znaci da ces morati jos mnogo da cekas da se to desi. Dakle, slusaj glas svog srca i nemoj da budes sa ljudima prema kojima ne osecas nista tek da ne bi bio sam. Dakle, sacekaj jos neko vreme da se ono sto je pravo i istinsko ne desi. Na kazemo da kazemo da ce to biti za mesec ili dva… Ali koliko god da budes trebao da cekas nema sumnje da ces na kraju shvatiti da je vredelo. Nema nista lose u tome da budes sam. Jer je svakako to bolja opcija od toga da imas nekog ko ne ume da te usreci. Jako je vazno da kazemo da si osoba koja cini sve za ljubav ali jos uvek nije doslo pravo vreme da nekome das svoje srce na dlanu.

AKO SI IZABRAO PRSTEN BROJ TRI…
Tvoja srodna dusa je tvoj najbolji prijatelj i ti to dobro znas samo sto nikad ne bi priznao. Ta osoba je jedina koja moze da te razume i koja je uvek tu za tebe… Pa makar se smejao ili tugovao, nebitno je. Uglavnom uvek imas nekog ko ti nikad ledja nije okrenuo.
Ti odbijas da priznas da prema toj osobi osecas nesto vise od prijateljstva… Zato sto se plasis da bez nje ostanes ali nema sumnje da se od ljubavi i od sudbine ne moze pobeci. Bice potrebno jos vremena da oboje shvatite da je to ono pravo ali kad se prvi put nesto desi medju vama to ce biti dovoljno da shvatis da si celog zivota pogresnim osobama davao srce koje je pripadalo njoj.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *