NJEGOVOG BRATA GLEDAMO SVAKODNEVNO NA MALIM EKRANIMA. DA LI STE ZNALI DA SU ROĐENA BRAĆA? KAO PRESLIKANI SU(FOTO)

Popularni glumac vodi dečju emisiju na TV Kazbuka, koja nosi naziv “Mozgalići”, a u sklopu koje će sarađivati sa suprugom Nevenom i sinom Ilijom.
Kao neko ko je zadržao radoznao duh, Saša Joksimović otkriva da je sa velikim uzbuđenjem prihvatio novi projekat na televiziji koju je otvorio njegov stariji brat Željko.

– Ideja ovog programa došla je od urednika Televizije Kazbuka Gorana Jovanovića. Međutim, moram da priznam da sam oduvek maštao da radim ovakvu emisiju. Goranova i moja energija su se poklopile. Zato je projekat fantastičan. Snovi se ostvaruju – poručuje Saša dok kratko odgovara kako izgleda raditi sa Željkom:

– Privatno i poslovno ne mešam.

Saša objašnjava da iako ga rad sa decom ispunjava, on ume da bude poprilično zahtevan, jer su deca najiskreniji kritičari.

– Zapravo je najteže raditi sa decom. Ako detetu nešto nije zanimljivo, ono to odmah i pokaže. Nismo imali problema tokom snimanja, što znači da smo napravili dobar posao – kaže Joksimović i dodaje da je i sam uključen u uređivanje “Mozgalića”:

– Konsultujem se sa celim timom koji je vrhunski i naravno da imam slobodu i da predložim ideje.

Glumac ne krije da je njegov sin Ilija takođe uključen u novi projekat i da ćemo i njega uskoro imati prilike da gledamo na malim ekranima.

– Ilija je oduševljen, uostalom kao i sva deca koja su gledala. Učestvovao je u snimanju, pa ga možete videti u narednim epizodama – poručuje Saša i dodaje da će na Televiziji Kazbuka i njegova supruga Nevena biti deo tima kao jedan od producenata.

– Poruka ove emisije kao i cele televizije je da se vratimo pravim vrednostima, a da deca uživaju u kvalitetnom programu i uče. Posle ove cele situacije sa virusom snimamo još bar tri nove emisije. Posebno mi je drago što će producent novih projekata biti moja supruga Nevena.

U porodici ne nedostaje kreativnosti.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *