Ana i Mrka živjeli su u ovom luksuznom kompleksu na Vračaru: SVE JE PUNO USPOMENA i SVUDA PO STANU SU NJIHOVE FOTOGRAFIJE

Srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u Beogradu u 79. godini, nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo.

Milutin Mrkonjić godinama unazad bio je u ljubavi sa pjevačicom Anom Bekutom koja je bila uz njega do posljednjeg dana.
Iako zvanično nisu bili u braku, njihova ljubavna priča bila je jedna od najlepših na domaćoj estradi. Od kada je srela Mrku, kako je Ana Bekuta često govorila, postal je najsretnija žena na svijetu.

Njihova oaza mira bila je na Vračaru. Dom u kome su živeli Ana i Mrka, nalazi se na vrhu najluksuznije zgrade ove beogradske opštine. Svi koju su bili u domu Bekute tvrde da je prava oaza topline i da je svaki komad namještaja pažljivo biran.
– Stan je okrečen u bijelo, dok zeleni tonovi preovladavaju kada je reč o nameštaju – rekla je o svom domu članica žirija “Zvezda Granda”, a koliko je pedantna govori činjenica da sve drži na svom mjestu, kao i da je u kuhinji sve sređeno cakum-pakum.

Zanimljivo je da u jednom delu stana Ana ima svoj kutak gde se nalazi veliki broj nagrada, ali i šminkernica gde se muzička umetnica sprema kada odlazi na događaje. Milutin u jednom delu stana ima fotelju u kojoj samo on sedi, pored se nalazi stočić gdje je odloženo nekoliko daljinskih upravljača, a ispred njega TV na kojem redovno prati društveno-političke emisije.
U svom domu, pjevačica ima čak i sopstvenu kancelariju. Pevačica je dugo birala stan koji će kupiti, a godinama kasnije je otplaćivala kredit.

– Odmah sam se zaljubila u ovaj stan kada sam ga vidjela, zbog te svjetlosti, zbog te otvorenosti, širine. Dala sam sve od sebe da ovako izgleda. I dan danas grcam za ovaj stan – rekla je ranije Bekuta i dodala:
– Kamo lijepe sreće da mi je Milutin ovo poklonio. On je tu da mi pomogne u svakom drugom smislu, u finansijskom ne.ž
Međutim, prema njenim riječima, u stanu ima rupu na plafonu, jer je tokom posjeta njena prijateljica Lepa Brena stalno udarala glavom o luster.
– Kako Brena ustane ona glavom udari u taj luster, pa sam dobila ideju da ga skinem – kroz smijeh je ispričala Ana i priznala da u kuhinji često kuva čaj od koprive.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *