U zgradi “Geozavoda” u Beogradu sinoć je održana promocija prvog animiranog serijala, a crvenim tepihom su osim holivudske face Johnnyja Deppa prošetale i mnoge domaće osobe iz glumačkog sveta, ali i politike i kulture. Događaju je nazočila i premijerka Srbije Ana Brnabić s partnericom Milicom Đurđić.

Johnny Depp ovih dana boravi u Beogradu, kamo je stigao radi promocije animiranog serijala “Puffins Impossible”.

Prije početka same ceremonije premijerka je imala priliku porazgovarti s Deppom, koji je, prema tvrdnjama nazuočnih, bio oduševljen Milicom, izabranicom Brnabić.

Ako igraš tikete sa više utakmica, bonusi do 500% čekaju na tebe! [18+]
Naime, dok je Ana govorila, Depp je sjedio uz Milicu, smješkao se i pričao s njom. Nakon što je premijerka sišla sa scene i vratila se, holivudski glumac je nastavio komunicirti sa obje i zahvalio se na govoru

Prva žena premijer u poviejsti Srbije, Ana Brnabić, je lezbijka, a ne govori često o svojoj partnerici i i sinu Igoru kojeg zajedno odgajaju.

Serbian Prime Minister Ana Brnabic and her partner Milica Djurdjic (L) attend an annual LGBT pride parade in Belgrade, Serbia, September 15, 2019. REUTERS/Marko Djurica – RC1CBD9BCBA0

“Ne stižem dovoljno vremena provesti sa svojom partnericom, sa svojim sinom, majkom, bratom. Rijetko stignem vidjeti se prijateljima i to mi sve mnogo nedostaje. Zato sam beskrajno zahvalna svojoj obitelčji što imaju mnogo razumijevanja za posao kojim se bavim“, ispričala je svojedobnmo premijerka.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *