IZABERI JEDAN KOJI TI JE NAJLJEPŠI I OPISAĆE TE U POTPUNOSTI

PRSTEN 1
Ako je ovaj prsten vas izbor radujte se. Naredna godina ce za vas biti jako srecna kada su emocije u pitanju. Pocetak godine donijece u vas zivot jednu posebnu osobu u koju cete odmah da se zaljubite. Ovo bi moglo biti nesto veliko. Ogromna ljubav se sprema da vam pokuca na vrata a na vama je samo da budete iskreni do kraja i da docekate svoju srecu.

PRSTEN 2
Ovaj prsten vas upozorava da treba da raskinete sve veze koje vas guse. Ako ste u vezi sa zauzetom osobom moracete da prekinete taj odnos jer on vam nece donijeti srecu. Kroz dva mjesec aupoznacete jednu sarmantnu osobu koja dolazi iz daleka. Ona bi mogla da odigra veliku ulogu u vasem ljubavnom zivotu, zato dobro otvorite oci. Nekada zbog nemarnosti i ljubavnog slepila ne vidimo dobro. Ne dozvolite da vam ljubav izmakne a pred nosom vam je.

PRSTEN 3
Ako je ovaj prsten vas izbor to znaci d ace vam neko uskoro izjaviti ljubav. Vi i ne slutite da vas neko tajno voli. Nemate pojma o tome da vas neko sanja i da masta o vama. Nekome ste i sunce i mjesec ali ova osoba se palsi da vam otvoreno prizna osjecaje. Moguce je da je to neko na koga nikada ne biste posumnjali ali ova osoba lako moze da bude vasa sudjena ljubav. Dobro razmislite ko bi to mogao da bude.

PRSTEN 4
Ovaj prsten donosi vam ogromnu ljubav iz vase proslosti. Vama je sudjena jedna osoba s kojom ste ranije imali nesto ali nikako niste mogli da budete zajedno u tom periodu. Nesto je bilo izmedju vas ili je neko od vas bio zauzet. Ipak, medju vama je oduvjek ostalo tih snaznih emocija koje su s vremena na vrijeme isplivavale na povrsinu. Uskoro ce se sve promijeniti jer ce se ova osoba ponovo pojaviti u vasem zivotu i donijeti vam veliku radost. Konacno cete moci da budeta zajedno i da se volite kao ni sam kim prije.

PRSTEN 5
Ako je ovaj plavi prsten vas izbor onda to zanci da vi morate da konacno prekinete sa prosloscu i da se posvetite upoznavanju novih ljudi. Proslost vas koci i ne dozvoljava vam da pronadjete novu ljubav. Dobro razmislite sta su vam donijele stare i bivse ljubavi. Nije bivsa ljubav bezveze bivsa. Ako vas je neko puno povrijedio ili vam slomio srce sada je vrijeme da ga pusite i da ne razmisljate o osveti. To moze samo vama da skodi. Najbolje je da se oslobodite tih okova, jer ne moze vam doci nova ljubav dok ne ostavite srare u proslosti i nastavite dalje.

PRSTEN 6
Ovaj prsten donijece vam nesto nevjerovatno. Osoba koja ce se pojaviti u vasem zivotu naucice vas mnogo toga o ljubavi. Ona ce prvenstveno da vam bude prijatelj i neko ko vas mnogo razumije. Ona ce uvijek biti na vasoj strani i uskoro cete shvatiti da ste savrseni jedno za drugo. Nova ljubav uskoro vam dolazi a vi uzivajte u paznji i njeznosti koja vas ocekuje.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *