POSLEDNJA PORUKA KOJU JE “MALA NEVESTA” UPUTILA PRE SAMOUBISTAVA LEDI KRV U ŽILAMA

Zvijezda indijske serije „Mala nevjesta“ i jedna od najtalentovanijih bolivudskih glumica Pratiša Banerdži u 24. godini izvršila je samoubistvo, a mediji spekulišu da je to učinila zbog ljubavi. U stanu u kome je sebi oduzela život pronašao ju je upravo njen partner, piše SD.

Ljubavna priča bolivudske zvijezde Pratiše Banerdži (24) i producenta Raula Radžaličila je na indijsku bajku. Vremenom je postala turbulentna, ali, ko bi pomislio da bi mogla da ima tragičan kraj.

Glumica se objesila u svom stanu u Mumbaju, a našao ju je upravo on. Prošlo je tek nekoliko mjeseci otkako su počeli da planiraju vjenčanje, a on je već postao jedan od osumnjičenih za njenu smrt.

Slavni indijski par upoznao se 2013. godine na rođendanskoj proslavi zajedničkog prijatelja. Kažu da je to bila ljubav na prvi pogled. Poslije godinu i po sreli su se u noćnom klubu. Još nekoliko susreta, dugi razgovori, odlično razumijevaju i Pratiša je bila sigurna da je on on čovjek za nju. Ljubavna romansa je počela, bili su nerazdvojni.

Pratišini prijatelji svjedoče da je u posljednje vrijeme bila uznemirena, a da je uzrok takvom stanju bio upravo Raul. Priča se da ju je ostavio i vjerio se sa drugom, a pojavila se i izjava Pratišine prijateljice da ju je zvala u petak da bi saznala nešto o Raulovoj bivšoj djevojci jer je sumnjala da je vara.

Posljednjih sati pojavio se i snimak telefonskog razgovora uplakane i prestravljene Pratišine majke koja glumici Doli Bindri, kćerkinoj pijateljici, saopštava da je Raul u strašnom trenutku bio s Pratišom.

Posljednji status lijepe glumice na Votsapu – Čak i nakon smrti neću ti okrenuti leđa – kao da upućuje na mogućnost samoubistva, prenose mediji.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *