SAMO JE JEDAN PRAVI- koji biraš?

Izaberite KLJUČ koji bi mogao otvoriti KATANAC, i saznajte šta je ZAKLJUČANO U VAŠOJ DUŠI! Na slici je prikazano 5 ključeva sa samo jedan od njih može otvoriti katanac. Međutim, svaki od njih otkriva poneku tajnu koju krijete u duši. Onaj pravi ključ nije po boji katanca, to odmah možete prekrižiti ako ste pomislili. Eh, sad koji će drugi način izbora biti to je na Vama. Izaberite KLJUČ koji mislite da je pravi i otkrijte tajnu svoje duše.

KLJUČ 1
Ukoliko ste izabrali ključ broj 1, Vaša duša krije posebnu osobinu vrijednosti. Posebni ste poput dijamnta koji se ne može naći tako lako. Vrijedite mnogo više od bilo čega na ovom svijetu. A to je zbog te Vaše osobine vjernosti. Nikada nikoga niste izdali niti iznevjerili. Za Vas je povjerenje i lojanost mnogo bitni. Zbog toga ne volite ljude koji varaju, a pogotovo Vi niste takva osoba koja to radi.

KLJUČ 2
Izborom ključa dva, osobina koju krije Vaša duša je ljubomora. Morate priznati da sebe vrlo često uhvatite kako ste ljubomorni na nekoga. Barem zbog toga što je nešto bolje uspio od Vas, ili ima više novca. To je ona sitna ljubomora koju možete kontrolisati. Međutim, ona se ipak javi. Ali ne kao podsjetnik da ste loši, već da se još uvijek možete boriti za ono što želite u životu, i dobiti to..

KLJUČ 3
Izborom ovog ključa važna stvar koju krijete u svojoj duši je nježnost. Na izgled izgledate kao osoba koja je hladna i nedodirljiva. Ali istina je da u Vašim grudima kuca srce velikog romantika koji želi ljubav. Nerado priznajete i pokazujete da volite biti maženi i paženi sa svojom ljubavlju. Međutim, Vi ste ipak takvi bez obzira koliko duboko to krili u Vama. Nekada će i to isplivati i više nećete to moći kriti u sebi.

KLJUČ 4
Ovaj ključ ima posebnu tajnu o Vašoj duši, a to je da ste genije. Mnogi ne misle to o Vama jer se često pravite smotani i glupi samo da bi vidjeli reakcije ljudi. Ali takođe i mišljenje koje imaju o Vama. A nekada Vam je prosto mrsko uraditi nešto i pravite se da nemate pojma o tome. Ali istina je da u Vama čuči jedan veliki genije koji samo čeka kada će izaći na površinu. U prošlom životu ste bili naučnik.

KLJUČ 5
Za Vašu dušu i tajnu koju krijete ovaj ključ ništa ne govori. Ne zato što nije odgovarajući, već zato što Vi ne krijete ništa. Vaš um, djela i duša su poput otvorene knjige. Nemate potrebu da nešto krijete od svijeta niti želite. Uživate u životu i onome što imate. Tako da Vas je briga za tuđa mišljenja i traganje po tuđim glavama i mislima. Opušteni ste i sve što želite je iskrenost, poštovanje i ljubav u životu.

PRAVI KLJUČ JE….
Sada je vrijeme da Vam odamo koji je to pravi ključ…a to je onaj crvene boje. Oni koji su izabrali taj ključ imaju jednu posebnu osobinu, a to je intuicija. Vi videte sve mnogo prije drugih. Umijete da čitate ljude bez mnogo truda. Vi ste zaista jedna posebna osoba.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *