VRIJEME JE ZA JUTARNJU KAFU. KOJU BISTE POPILI OVOG MOMENTA?

ŠOLJA 1
Ukoliko ste izabrali ovu šolju, to predstavlja veoma brzo ispunjenje žele. I to će se desiti u narednih 20 dana. Dugo ste čekali da Vam se ova želja ispuni, i uložili ste mnogo vremena i truda u to. Ali prosto tada nije bilo odgovarajuće vrijeme da se Vaša želja ostvari. Ali sada je pravo vrijeme došlo za to. Pogotovo što ste tako divna osoba koja je zadržala tako divno i toplo srce. Prosto zaslužujete sreću.
Niste navikli da Vam išta bude poklonjeno, već da se sami borite za to. I nikada ne gubite samopouzdanje, ali znate da nekada treba sačekati pravo vrijeme. Zbog toga Vas ovo uopšte nije iznedilo. Kapacitet Vašeg mozga je ogroman, i shvatate kako život funkcioniše. Bez ikakvog pogovora ćete slijediti ono što Vam je sudbina spremila, jer znate da nekada tako mora. Nekada borba ne pomaže puno.

ŠOLJA 2
U životu ste naučili da sve dobijate na zlatnoj tacni. Zato Vas sudbina sada mora malo naučiti kako ustavri život funkcioniše. Ali to nije ništa za Vaše loše, već da budete dobro. Nekada neke stvari prosto morate sami da dobijete svojim trudom. Tek tada ćete shvatiti koliko su one vrijedne. I koliko je važno to što ste sami uspjeli. Samopouzdanje će biti mnogo jače, i shvatićete šta znači imati ga i dobiti ga.
Naredni period Vam baš neće donijeti neku sreću, ukoliko se ne potrudite oko nje. Vrijeme je da se pokrenete i shvatiti da nije život samo uživanje. Kao i da bi ste uživali morate to da zaslužite. A to Vam sudbina radi jer imate dobru dušu i bilo bi užasno da postanete loša osoba. Vaša želja će se ispuniti tek kada shvatite lekciju koja Vam dolazi. Onda, i samo onda zaslužujete ispunjenje želje.

ŠOLJA 3
Oduvijek ste se trudili da usrećite više druge nego sami sebe. Tako da ste zaboravili ustvari kako je to željeti i raditi na svojim željema. Predugo ste se posvetili ostvarenju tuđih želja a svoje skoro zaboravili. Ali nikada nije kasno da se posvetite samo sebi a druge malo gurnete sa strane. Vrijeme je da se posvetite samo sebi i nikome više. Dosta ste trošili svoj život da bi tuđi bio bolji. Sada treba Vaš da bude prioritet.
Vaša želja se već počela ispunjavati, iako Vi to možda niste primjetili. Dok trepnete shavtićete kako je ona tu pred Vama i ostvaruje se. Pogledajte oko sebe, sudbina Vam šalje dosta signala i znakova u vezi nje. Posvetite se malo sebi, i odmah ćete primjetiti prve znakove ostvarivanja. Ljubav je ono što zaslužuejte da Vas uvijek prati i okružuje. Vrijeme je da i Vi napokon budete sretni.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *