Istinita priča o autizmu koju morate pročitati, jer autizam nije bolest nego simptom!

“Filipu je dijagnosticiran autizam s nepune dvije godine u Klaićevoj, sad ima sedam i pol. Danielu ADHD + autizam također s dvije godine, sad ima 6 i 4 mj. I imamo još Kalistu koja je zdrava. Uglavnom s oba dječaka je gđa. Gordana Martinović, defektolog radila od kad su dijagnosticirani. Filip je bio do prije 5 tjedana neverbalni autist. Sve smo više – manje probali, ali ništa baš nije djelovalo osim što je teta Goga uspijevala pomalo popravljati motoriku i senzoriku vježbama. I prije 7-8 mjeseci me netko dodao u zatvorenu grupu CD autism.”

Ovako počinje Helenina priča. I ne, nije uopće nevjerojatna, nevjerojatno je koliko smo prestali vjerovati sebi, svojim saznanjima, logici, prirodi, a počeli se čvrsto držati onoga što nam se kaže. Naša sugovornica ne jamči ništa za nikoga, ali apelira da se pokuša, savršeno dobro znajući kakav je to život s autističnom djecom, i kakav je to život za njezinu djecu.

Našla se u grupi u kojoj roditelji svoju djecu s autizmom uspješno liječe, i ne samo od autizma već i od mnogih drugih poremećaja. Kerri Riviera zaslužna je za činjenicu da se CD protokolom spašavaju životi. To je liječnica čiji je sin zaradio autizam s godinu i par mjeseci, nakon cjepljenja. Ona je liječnica po struci i nije htjela prihvatiti ono što tvrdi medicina – da je autizam neizlječiv. Okupila je ekipu odličnih doktora i krenula istraživati što je zajedničko svoj djeci autističnoj na svijetu. I otkrili su da su to: povišena candida, metali, bakterije, gljivice i crvi. I da svi imaju problem s imunitetom jer od toksina koje ove životinje ispuštaju, imunitet se ne može se dignuti.

Kako djeca zarade autizam? I ostale poremećaje? Kerri je dokazala da je to ovako: loša prehrana, šećer, gluten i kravlje mlijeko koje dajemo djeci učini crijeva propusnima dok su još maleni. Vodimo ih po parkićima gdje zarade crve iz pijeska. I ne znajući da su zaraženi, odvedemo ih na cjepivo. Imunitet poslije cjepiva padne na tri dana, i ovi se crvi za to vrijeme namnože i razmile iz crijeva po cijelom tijelu, naprave si kućice od kamenca, papaju, kakaju i pri tome ispuštaju toksine što ometa djetetov neuro sustav i eto autista!

“Kad su ovo potvrdili, krenuli su istraživati što bi sve ovo u djetetovom tijelu, a da nije škodljivo, izbacilo vani i oslobodilo autistično dijete. I našli su NaCl02 koji inače služi za dezinfekciju vode na način da vodu pretvara u pitku ne mijenjajući joj sastav jer samo napada patogene u vodi. I napravili su studiju, iza koje stoje vodeći američki znanstvenici i dokazali da Natriumchlorid u ljudskom organizmu, s obzirom da je jednakog naboja, ne dira tijelo, samo napada patogene kao u vodi. Počeli su liječiti Kerrinog sina, i ozdravio je. Danas je prekrasni, zdravi dječak koji je bio potpuni autist”, priča nevjerojatnu priču Helena koja je, vidjevši u kakvoj se situaciji nalazi, kao majka troje djece od kojih dvoje ima dijagnozu autizam, odlučuje prije nekoliko godina otvoriti adrenalinski par u Poljicima s posebnim poligonima za djecu s poteškoćama u razvoju.

Borba za poboljšanje stanja svoje djece za Helenu ne prestaje, pa počinje malo pobliže proučavati o čemu se u ovoj priči s CD-om radi. Cijeli tim stručnjaka već dugo radi na CD protokolu. Osim Kerri Riviere tu su i Daniel Bender, Kimberly McDaniel, Jim Humble koji je ‘otac’ CD-a, dr. Andreas Kalcker, dr. Marco Ruggiero i Robert L. Sands, a njihova e-knjiga “Liječenje simptoma znanih kao ‘autizam'” već spašava živote mnoge djece. Natrijklorid nema nikakve veze s običnim klorom kako ga mnogi opisuju, CD je molekularno napravljen potpuno drugačije, a farmaceutska industrija žestoko se bacila na demantiranje istine o ovom načinu liječenja, nastao je rat, jer gubi se mnogo novaca, veliki broj znanstvenika koji potvrđuju terapiju boje se za svoje živote, neki su i nastradali. No ogroman broj djece krenulo je na put izliječenja. Među njima je i Helenin Filip, a uskoro će se u liječenju pridružiti i njegov brat Daniel.

Iako je “CD protokol” napravljen za autiste i ADHD, uspješno liječi i mnoge druge bolesti poput dijabetesa, raznih oblika karcinoma, psorijaze, paradentoze, pa je savršeno jasno kakav je ovo udarac farmaceutskoj industriji. Odvraćanje ljudi od liječenja nerijetko i uspije, no – rezultati koje roditelji iznose ne mogu se pobiti, i to je najvažnije. Sve što se koristi u terapiji, poput ove koju provodi naša sugovornica, ima odobrenje i podršku pedijatrice i defektologice, i mikrobiologije, sve skupa podebljano nalazima u kojima je vidljivo da je organizam njezinog djeteta bio prepun crvi.

Nakon nekoliko tjedana terapije Helenin je sin prestao nositi pelenu, počeo verbalno komunicirati, prestala je komunikacija krikovima, a umjesto toga stigla je kontrola, mir, kontakt, ono najvažnije za svakog roditelja koji je osjetio autizam i bol kod svog djeteta. U Filipovom slučaju, u njegovom organizmu rasli su takozvani “rope worms” koje svakodnevno izbacuje iz organizma.

Izbacili su gluten, šećer, mlijeko i mliječne proizvode, a protokol se radi tako da se u liječenju koriste antiparazitske bilje, koje rastu u cijelom svijetu, i svako nekoliko dana nova se biljka unosi u organizam kako bi se parazit zavarao da se ne može prilagoditi. Potom se nakon određenog vremena dodaje i CD koji dovodi do izbacivanja parazita i patogena iz tijela, s čime polako nestaju autistični elementi.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *