KAKVE nokte imaš. Izaberi svoj oblik nokta – jedan je znak da si ti FATALNA ZENA!

NOKAT 1
Ako ste odabrale ovaj oblik, cetvrtasti nokti Ovakav oblik noktiju je karakteristika smelih osoba koje vole da eksperimentišu i isprobavaju različite stvari. Osobe koje nose četvrtast oblik takođe su vrlo sofisticirane, moderne… Imaju odličan ukus ne samo za modu, već i za muziku, film. Ukoliko su vam ivice oštre i nemaju oblinu, prema nekim istraživanjima ta osoba poseduje skrivenu „mušku stranu“.
Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan!

NOKAT 2
Ako ste odabrale ovaj oblik, spicasti nokti … Ovi nokti su odlika provokativnih žena koje vole avanturu, nove stvari ali i da izađu iz svoje komforne zone. Iako ih mnogi smatraju kičastim trendom koji se pojavio u svetu manikira tokom 90ih, da bi pre nekoliko godina opet doživeo uspeh, špicasti nokti su pronašli put do određene grupe žena koje praktikuju samo njih da nose. Ukoliko želite da ublažite oštrinu, onda koristite svetlije, pastelnije nijanse kao što su pink, pale lavanda, svetloplava, nude i sl. Za Vas ne postoji izazov koji necete prihvatiti, a karte koje “imate” su na Vasoj strani!

NOKAT 3
Ukoliko ste odabrale ovaj oblik, obli oblik… Ovo je najčešći oblik koji odgovara bukvalno svima. Ljudi koji mahom samo nose obli oblik ne praktikuju da isprobavaju nove stvari, odnosno novi oblik i mahom nose klasiku: crveni ili nude lak. Za ove osobe možemo da kažemo da su praktične, i da više vole da budu u senci, nego pod svetlima reflektora. Krijete svoj intelekt iako imate mnogo toga da kazete i pokazete. Ne stidite se i hrabro zakoracite napred!
NOKAT 4
Ukoliko ste odabrali ovaj oblik,polu ovalni… Ove žene se smatraju vrlo ženstvenim ili bar žele da ih tako doživite, kao izuzetno ženstvene , negovane i lepe. Treba takođe imati na umu da žene koje nose dugačke nokte ovog oblika ne rade definitivno puno po kući, pa i na poslu (sem tipkanja na tastaturi) te da nemaju hobije koji zahtevaju fizički napor. Ukoliko želite da vam dugački nokti izgledaju još lepše onda koristite lak u prijatnim, jarkim, neon bojama. Ovo će vam pružiti jedani i girly look. Vasa zenstvenost je definitivno ono sto ostaje za Vama i kada izadjete iz prostorije!
NOKAT 5
Ukoliko ste odabrali ovaj neobicni oblik nokta, ukoliko spadate u ovu grupu žena onda ste definitivno dama koja ceni prirodnu lepotu i koja se mahom minimalno i šminka. Ovakvi nokti ipak zahtevaju najbolji mogući izgled noktiju koji moraju da budu najzdraviji i najnegovaniji od svih ostalih jer lakovi pored estetske strane, koriste se velikim delom i radi prikrivanja nezdravog izgleda noktiju.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *