NIKO NEMA OBJAŠNJENJE Sestre iz Obrenovca skinule očev portret sa zida, a onda su ugledale nešto zbog čega misle da su dobile poruku sa drugog sveta

NIKO NEMA OBJAŠNJENJE Sestre iz Obrenovca skinule očev portret sa zida, a onda su ugledale nešto zbog čega misle da su dobile poruku sa drugog sveta

Jedna takva odigrala se u Obrenovcu u kući čije su vlasnice bile dve sestre Stupar. Ali da vas prvo uvedemo u sled događaja.

Roditelji dve sestre doselili su se u Obrenovac 1973. godine. Kuću su ozidali 1977. godine. U njoj su živeli svi dok im se ćerke nisu udale 80-ih godina i napustile roditeljski dom. Tada Mirjana i Lazar ostaju sami.

Lazarev portret brisala svaki dan
Mirjana, izuzetno vredna žena i domaćica, nije bila zaposlena. Kućne poslove, poput brisanja prašine, usisavanja i kuvanja obavljala je svakodnevno. A naročito je veliku pažnju posvećivala brisanju slike koja se nalazila iznad kreveta spavaće sobe. Reč je bila o Lazarevom portretu, koji je ona skoro svaki dan skidala, detaljno brisala i vraćala na zid.

Za Mirjanu, njen suprug bio je sve na svetu. Razlog tome je što je on sam sve stekao, zaradio, odgajio decu. Bio je brižan suprug, otac i deda. Pa se Mira prema njemu odnosila sa velikim poštovanjem.

– Skinuli smo i papir zalepljen na poleđini slike ne bi li našli nešto unutra, naravno ničeg nije bilo – rekla je ona za K1info.rs.

Šta se desilo i kako se srce našlo na zidu ostala je nerešena misterija za Mirine i Lazareve ćerke i unuke. Da li je Lazar hteo da poruči ćerkama da se ne brinu što prodaju kući i da je to u redu? Ili im oboje ukazuju na bezgraničnu ljubav sa nekog boljeg mesta gde su sada? Ako to mesto uopšte postoji. Pitanja su koja stalno Slađana sebi ponavlja.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *