ENA REKLA SVEKRU DA HOĆE DA SE RAZVEDE,

ŽENA REKLA SVEKRU DA HOĆE DA SE RAZVEDE, A UBRZO JE ON NJOJ OTKRIO TAJNU ZBOG KOJE SU SVI ZANIJEMILI
Erica Quiggle (31) iz Kentuckyja kaže da je pravu ljubav pronašla u najnezgodnijem trenutku – dok je bila u braku. I “ljubav njenog života”, kako kaže, bila je također u braku – sa njenom svekrvom.

Erica je 2011. godine riješila da je vrijeme da se rastane od svog supruga Justina Towella sa kojim ima devetogodišnjeg sina. Utjehu u trenucima razvoda pružao joj je svekar, Justinov očuh Jeff Quiggle (60). Iako ih dijeli 29 godina i tabu odnos, Erica i Jeff su se zaljubili jedno u drugo.

U brak sa Justinom sam ušla kada sam imala svega 19 godina. Teško mi je pao razvod – kaže ona, dodajući da se prepala kada je shvatila da se zaljubljuje u svekra i da je “probala da se bori protiv toga, ali nije uspjela”.
Znam da zvuči skandalozno i cijela naša porodica bila je skandalizovana, ali nismo mogli protiv sebe. I uradili smo pravu stvar – sada uživamo u porodici i našoj kćerki Breksli koja ima dvije godine. Vjenčali smo se avgusta 2018. godine i ne možemo da budemo sretniji – kaže Erica.
Kaže i da dijeli starateljstvo nad sinom sa bivšim mužem, kao i da su, poslije inicijalnog šoka, svi prihvatili novo stanje.

Kada sam ja svekru priznala da razmišljam o razvodu, i on mi je rekao da je i sam u bračnim problemima. Nešto kasnije, priznao mi je i da je zaljubljen u mene – kaže Erica.
Iako kaže da porodica i dalje sumnja da su se oboje razveli jer su već bili u preljubničkom odnosu, oni insistiraju da su u vezu ušli tek kada su se oboje razveli.

Sada je sve u redu. Justin nam je oprostio, ponovo smo svi porodica i možemo da nastavimo u normalnom tonu – kaže Jeff.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *