OGLASILA SE POLICIJA U BEČU: Evo šta kažu o nestanku Danke Ilić

POLICIJA u Beču saopštila je danas da je istraga u slučaju nestale dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, u vezi sa video-snimkom na kojem se, kako se sumnja, vidi devojčica sa dve rumunske državljanke u Beču, u punom jeku i da se ispituju različite opcije.

– Od nedelje, istraga je u punom jeku. Pokrajinska kriminalistička služba proverava da li je reč o nestaloj dvogodišnjakinji iz Srbije. Različite opcije se ispituju, koriste se i tehnička pomagala. Detalje o istrazi trenutno ne možemo da iznosimo u javnost – navela je bečka policija za Kosovo onlajn.

Dodaje se da je državljanin Srbije, koji živi u Beču, 30. marta, oko 20 sati, u centru Beča video devojčicu koja liči na nestalu Danku u pratnji dve žene, koje je i snimio na jednoj stanici, kao i da su srpske vlasti uputile zahtev za istragom.

– Tačne okolnosti, posebno da li se stvarno radi o nestaloj devojčici, predmet su istrage. Trenutno nema više informacija. Čim budemo imali novih informacija, mi ćemo saopštiti javnosti – navodi bečka policija.

Dvogodišnja Danka nestala je 26. marta, oko 13.45 časova, u Banjskom polju kod Bora, a u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastozelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *