KLIKNI NA KUTIJU I OTVORI JE-u njoj će pisati kakva vas nova godina očekuje

POKLON BROJ 1.
Iza tebe nije jednostavan period, jer si mnogo tuge vidio u proslosti. Mada je tebe zivot stavljao pred razna iskusenja, ti si se odlucio boriti za svoju srecu. Posebno na poslovnom polju ti je moglo ici mnogo bolje. Mada si ti osoba koja se zaista trudi, sreca tebi nije bila mnogo naklonjena. Kao da te je pratila losa sreca koja je sve pokusavala da pokvari sto ti ostavris. Ali, ti nisi osoba koja bi se ikada predala, naprotiv ti si odlucio da se izboris za svoju srecu.
Do kraja godine u tvoj zivot dolaze velike promjene koje cete mnogo iznenaditi.
Mada nece sve biti lako kao sto to mozda ocekujes, tebe ce neke promjene ipak mnogo usreciti. Posebno na poslovnom polju tebe ocekuje velika sreca. Jedna poslovna ponuda ce mnogo toga da promijeni u tvoju korist. Pred tobom je novi pocetak koji ce ti pruziti sansu da postignes sto si jos davno naumio. Mozda ti sreca nije bila mnogo naklonjena, ali to ce se uskoro promijeniti.

POKLON BROJ 2
Tebi za srecu zaista nije potrebno mnogo. Skromna si osoba koja nikada nije trazila previse. Uvijek si se za svoju srecu borio. Uz posten rad i mnogo truda pokusao si da ostvaris svoje ciljeve. U nekim namjerama si uspio, u nekim nazalost ne. Mada si skromno bice tebe mnogo srece ipak nije pratilo. Uporna si osoba koja nikada ne odustaje os svog cilja, pa ni onda kada se sve cini nemoguce.
Tvoja upornost i tvoje postenje ce do kraja godine da bude nagradjeno.
Sudbina u tvoj zivot donosi jedan novcani dobitak koji cete mnogo usreciti. Pred tobom je velika sreca o kakvoj ti nisi mogao ni sanjati. Isplatilo se je biti posten i uporan, jer sreca koja tebe ocekuje ne desava se cesto. Novac kojeg ces dobiti doci ce u pravi cas, jer tebi je novac preko potreban. To neces rado priznati, ali sudbina zna na cija vrata ce poslati veliku srecu.

POKLON BROJ 3
Ti nikada nisi ocekivao da ti druge poklone srecu, za svoju srecu ti se sam boris. Osoba si koja je odlucna i koja tacno zna sta zeli. Mozda je ponekad tesko, ali to nikada nije znacilo da ces ti odustati da se boris za ono sto si naumio. Mnogo puta ti je sreca bila na dohvat ruke, ali nazalost nije se dugo zadrzala u tvom zivotu. Ipak, tebi je sudjeno da budes sretan. Do kraja godine ces uspijeti da ostvaris svoj najveci cilj.
Jedna zivotna zelja koju vjecno imas ce napokon da se ostvari.
Pred tobom je sreca o kakvoj si uvijek sanjao, i kojoj si se potajno nadao. Trudio si se da ostvaris svoj najveci san, ali ocito je potrebno i malo srece kako bi to postigao. Do kraja godine ce mnogo toga da se promijeni, i tvojoj sreci nece biti kraja. Vrijeme dolazi u kojem ce velika sreca da udje u tvoj zivot. Pred tobom su novi izazovi, ali i sreca koja ce ovaj put ostati u tvom zivotu.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *