SLIKA IZ 1974. GODINE, ZNATE LI KO JE OVA ŽENA: Sumnjamo da ćete ikad pogoditi

Pored njenog vokala kojem godinama ne odolijevamo, pjevačica Snežana Đurišić spada u grupu lijepih i njegovanih žena koje bez pretjeranih estetskih intervencija izgledaju prirodno.

Na Instagram “Vip Srbija” koja je posvećena javnim ličnostima i njihovim fotografijama iz mladosti, pojavila se i slika Snežane Đurišić iz mlađih dana.

Naime, ta fotografija nastala je 1974.godine, na kojoj se može vidjeti sva mladost i jedrina. Snežana je tada imala dugu braon kosu, sa jako malo šminke na licu.

To su bila vremena kada je na cijeni bio prirodan izgled, bez botoksa i silikona kojima mlađa populacija na estradi, danas rijetko odolijeva.

Inače, Snežana se posljednjih godina veoma posvetila svojoj kilažu, a jednom prilikom je rekla kako je smršala.

– Nedavno sam objasnila svoje ponašanje kada je u pitanju kilaža. Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živjela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vježbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, njegujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća ljepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli – rekla Snežana.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *