“Jučer se udala moja najbolja prijateljica. Sirotinjsko dijete kao i ja”

“Juče se udala moja najbolja prijateljica. Sirotinjsko dijete kao i ja, ali zahvaljujući svom izgledu privukla je jako, JAKO bogatog muškarca.
Ona ima 19, a on 36 godina… čak je bio i oženjen, ima sina iz prvog braka i da nije bogat nikada ga ne bi ni pogledala.

Svadba je bila prelijepa, luksuz na koji nisam navikla, ali kada je došlo vrijeme da se mladoj daje novac, noge su mi se odsjekle od stresa.
Svi su u košaricu ubacivali novčanice od po 100, 200 eura, čak i više, a ja KUMA u tačnici sam imala samo 20 eura koje mi je mama dala.
naše uslove to je i previše, ali obzirom da sam kuma mama mi je dala.
Kada je došao red na mene, moja najbolja prijateljica je prije nego sam izvadila novac rekla da ustanem da me …

Kada je došao red na mene, moja najbolja prijateljica je prije nego sam izvadila novac rekla da ustanem da me pred svima zagrli.
Prilikom tog zagrljaja mi je doturila vjerovali ili ne 500 eura… novčanica je bila sva zgužvana i kasnije dok sam kao tražila u tašnici koliko toliko sam je popeglala.

Svi su nakon toga počeli da skandiraju kako sam najbolja kuma i tako to. Suze su mi navirale na oči, ali sam se uspjela suzdržati plača, ali kada sam krenula kući tako nešto nije bilo moguće.Side view of wedding couple standing at lawnNa odlasku mi je ponovo dala onih 500 eura… Imam sestru rođenu, ali svi na jednu stranu, moja prijateljica na drugu. Teško vam mogu riječima opisati naš odnos…”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *