Ko je preminula manekenka Bojana Šarac

U svetu mode njeno ime dobro je poznato. Uspešno se bavila manekenkestvom u zemlji i inostranstvu, dok ju je šira javnost primetila u spotu Relje Popovića za pesmu “Maria”.

Bojana Šarac studirala je psihologiju, piše “Republika”. Ništa na njenom Instagram profilu nije slutilo na tragediju, a poslednju fotografiju objavila je dva dana ranije.

Prijatelji, i dalje u šoku, u komentarima se opraštaju od lepe Bojane: “Putuj sa anđelima, anđele”, “svima ćeš nedostajati”… Kratko i bolno pitanje “zašto?” postavljeno je mnogo puta, a odgovora nema.

Bojana Šarac je bila model, manekenka, stilistkinja, kolumnistkinja i glumica, i svaku od ovih uloga preuzela je radom u modnoj industriji u prethodnih deset godina. Radom u Istanbulu, Milanu, Kini i Londonu na više različitih pozicija prikupila je iskustvo. Ona je bila autentični predstavnik one strane modne industrije koja nije zastupljena u mejnstrim kulturi. Moda je za Bojanu uvek bila logičan izbor karijere pored psihologije, koju je studirala i koja joj je pomogla da prođe kroz sve pritiske koje su joj poslovi donosili.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *