MOJ DRUG SE OŽENIO PRIJE MJESEC, A DANAS SE RAZVODI: Kad mi je poslao sliku svoje žene, MUKA MI DOŠLA, EVO ŠTA JE URADILA DAN PRIJE SVADBE Share

MOJ DRUG SE OŽENIO PRIJE MJESEC, A DANAS SE RAZVODI: Kad mi je poslao sliku svoje žene, MUKA MI DOŠLA, EVO ŠTA JE URADILA DAN PRIJE SVADBE


EVO POGLEDAJ:

Bonus priča:
Cijela njegova strana porodice govori nam kako sada moramo biti jaki i držati se zajedno, a ja u tim riječima samo vidim kako se svi boje da ga sad ne ostavim.

Odlučila sam da ćemo usvojiti djecu.

Njihove riječi me više boli nego činjenica što neću moći imati biološki djecu jer ni ne želim djecu ako nisu s njim. Posvojit ćemo, smislit ćemo nešto al ostajemo zajedno.

Bonus priča:
Bio sam sa devojkom koja je druge vere od mene i moje porodice. Jako smo se voleli i bili nerazvdvojni par. Mojim roditejima je to smetalo što smo različite vere i činili su sve kako bi nas razdvojili. Vredjali su je čak i u njenom prisustvu. Mrzeli su je.
Dojadilo mi je to, poslušao sam ih i ostavio je. Bila je jako povređena i meni je u početku nedostajala ali kasnije sam je zaboravio. Svako od nas je krenuo svojim putem.
Sreo sam je posle 6 godina za kojih je nisam video ni čuo. Šetala je sa mužem u naručju noseći malu, preslatku devojčicu. Odjednom mi je srce zalupalo kao nikada do sada i ljubav se opet probudila. Bila
je lepša nego ikada. Prošla je pored mene i uputila mi jedan nežan osmeh. Ostao sam skamenjen i poželeo da sam na mestu njenog muža.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *