Moja žena je bila udata za mog starijeg brata skoro 3 godine i sa njim je rodila kćerku.

Moja žena je bila udata za mog starijeg brata skoro 3 godine i sa njim je rodila kćerku. U međuvremenu se zaljubila u mene i shvatila da sam ja taj sa kojim želi provesti cijeli svoj život.

Odbijao sam je mjesecima iako sam i ja prema njoj imao osjećanja, koja sam u početku prikrivao. Nakon par mjeseci je rekla da će htio ja ili ne ona napustiti mog brata. Razmišljao sam danima i na kraju sam napustio porodicu i sa njom otišao u nepoznato.

U dubini duše me je mnogo bolilo što sam izdao i osramotio porodicu, prije svega mog brata, ali generalno sam uživao sa njom. Živjeli smo skoro 6 godina, izrodili troje prelijepe djece, nismo imali problema sa finansijama, sve je bilo fantastično, ali jedno jutro ona je samo nestala, ostavila je i mene i našu djecu.

Sada živim sam, samohrani sam otac i skoro da mi je nemoguće organizovati normalan život, pogotovo jer je ona donosila više novca u našu kuću od mene. Na rubu sam egzistencije. Ne znam šta da radim, kako da unormalim život. Osjećam se kao da sam sasvim sam na ovom svijetu…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *