“Užasno joj je teško…” Trudna Aleksandra donela odluku da li će roditi Filipovo dete

– Baš je zeznuta situacija, iskreno, nisam ni siguran da li mu je uopšte do sada rekla da će roditi njegovo dete. Negde se, čini mi se, u glavi već pomirila sa tim da će biti samohrana majka što je, složićete se, vrlo teško i izazovno – kaže izvor

Kako smo nešto ranije objavili, Aleksandra Nikolić je trudna, a najlepšu vest je saznala nakon što je raskinula sa Filipom Carem!

Izvor blizak rijaliti pobednici otkriva da se ona oseća uplašenoi da joj nije nimalo lako. Međutim, iako je njen i Filipov odnos trenutno veoma loš, jedna stvar nije sporna – Aleksandra je rešila da će dete roditi.

– Istina je to što ste čuli, Aleks jeste trudna, samo nikom ne priča, dugo je razmišljala šta uopšte da radi i kako da se ponese u situaciji. Užasno joj je teško bilo, raskinula je sa Carem na onakav način, razočarana i povređena se vratila u Beograd i tek posle nekog vremena saznala da je trudna, da čeka baš njegovo dete – priča izvor.

– U trećem je mesecu trudnoće, definitvno će da rodi. Sad i kada bi htela ne bi mogla da prekine trudnoću. Raduje je to što će postati majka, to je oduvek želela, o tome maštala i željno iščekivala taj dan, ali nije mogla ni da pretpostavi da će okolnosti biti baš ovakve – da čeka dete čoveka koji ju je povredio, sa kojim je prekinula svaki kontakt i sa kojim nije u vezi – objasnio je izvor blizak Aleksandri.

– Baš je zeznuta situacija, iskreno, nisam ni siguran da li mu je uopšte do sada rekla da će roditi njegovo dete. Negde se, čini mi se, u glavi već pomirila sa tim da će biti samohrana majka što je, složićete se, vrlo teško i izazovno. Videćemo šta će na kraju biti i kako će Car reagovati, šta će učiniti – zaključio je izvor.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *