IZABERI BOJU KOJU BI NOSILA I OTKRIĆE TVOJ KARAKTER

Izaberi boju i saznaj nešto novo o sebi i svojim osjećajima…
Boje koje odaberemo izravno su povezane s našom psihom. Uradite „Lüscherov test boja“, izaberi boju i saznaj nešto o sebi.

Nije slučajno da se okružujemo određenim bojama odjeće, OOBUĆE, enterijera itd. Boje koje odaberemo izravno su povezane s našom psihom. U ovoj sferi psihologije provedeno je mnoštvo istraživanja, a „Lüscherov test boja“ izvrstan je način da se pomogne saznati raspoloženje, namjere i stanje osobe.
Napravite pojednostavljeni test boja kako bi saznali šta tačno trebate kako bi postali još sretniji. Sve što trebate napraviti kako bi se testirali jest da odaberete koju bi boju/dugme pritisnuli kako bi napravili pozitivan preokret u svom životu, piše miss7.hr.

CRVENA
Ako odaberete crvenu boju, to znači da ste osoba koja je spremna i željna dati mnoge stvari ovom svijetu. To znači da želite da vas se čuje, primijeti i prepozna. Želite dati sve od sebe u bilo kojem aspektu života (na poslu i u osobnom životu) postajući najbolji zaposlenik, partner itd.

PLAVA
Vaš stav prema životu prilično je optimističan, asertivan i pozitivan. Rizik je nešto čega se ne bojite, ali istovremeno uspijevate ostati razumna i racionalna osoba. Jako ste dobro svjesni svojih mogućnosti i spremni ste ih iskoristiti u potpunosti.

ZELENA
Odabir zelene tipke označava vašu trajnu borbu između toga da budete istovremeno slobodni i sigurni. Uvijek se trudite biti uravnoteženi i smireni što vas čini dobrim prijateljem. Međutim, morate imati na umu jednu stvar: u potrazi za ravnotežom možete zaboraviti na stvari koje su vam zaista bitne.

ROZA
Razdoblje koje trenutno proživljavate puno je dobrih i ugodnih stvari i svjesni ste toga. Dobra vijest je da stvari koje dolaze ne uzimate zdravo za gotovo i uživate u svakom trenutku, živeći svoj život punim plućima. Jedino čega bi se trebali sjetiti jest da držite obje noge na zemlji, jer bi u protivnom moglo postati prebolno spustiti se kasnije.

ŽUTA
Odabir ove boje znači da težite ravnoteži. Cijenite koncept življenja u ravnoteži i znate koliko je važan u postizanju ciljeva. Dobro znate da je nemoguće postići vječnu ravnotežu, ali dajete sve od sebe da budete staložena osoba u svom životu i u životu svojih najmilijih.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *