BILI PIJANI KADA SU PREGAZILI DANKU ILIĆ! Na mestu zločina pokazali kako se sve dogodilo

BILI PIJANI KADA SU PREGAZILI DANKU ILIĆ! Na mestu zločina pokazali kako se sve dogodilo (FOTO)

Policija je nakon desetodnevne opsežne potrage uhapsila S. J. (50) i D. D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili dvogodišnju devojčicu Danku Ilić.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni za ubistvo su bili u alkoholisanom stanju u trenutku kada su udarili malu Danku.
– Čuli smo da su bili pijani kada su udarili dete. Ovo je strašno šta se desilo, nadali smo se sve vreme dobrim vestima i da je devojčica živa, ali nažalost dočekale su nas najgore vesti – rekao je izvor Kurira sa lica mesta.

– Njih su inspektori doveli na mesto zločina, odnosno na mesto gde su najverovatnije autom pregazili malu Danku. Na slikama se vidi kako oni pokazuju inspektorima odakle su došli, gde su je udarili, ali i kuda su potom otišli sa njenim telom – kaže nam izvor.

Trenutno su na terenu četiri bagera koji se koriste za pretraživanje terena.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem “Pronađi me”.

Sve službe, uključujući i policiju, žandarmeriju, vatrogasce, dobrovoljce, rudare i meštane, danima su pretraživali teren u Banjskom polju.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *