IZABERI CIPELE KOJE BI NOSILA I SAZNAJ KAKVA SI LIČNOST

BROJ JEDAN.
Dame koje izaberu ove štikle su posebne po mnogo cemu. One su pre svega neko ko zna sta zeli i neko ko ima nacin da dobije to. I to tako sto ce se boriti i sto nece odustati ma koliko tesko bilo.
Ove zene su veoma jake i imaju petlju da kazu sve sto zele i upravo je to ono sto ih odlikuje. Istina je da vrlo cesto imaju problem jer su rekle surovu istinu ali one su prosto takve.
Morali bi smo da kazemo da je zena koja nosi ovu boju ruza prosto fatalna u ljubavi. Ona ume da se izbori za svoje snove i samim tim joj nije problem ni da ucini prvi korak. Kada joj se neko svidja ona nece cekati vec ce dati signal toj osobi ili prosto prici.
Zeli u svakom trenutku da zna na cemu je i moze se reci da je ona neko ko ce prosto rizikovati. Veoma je jaka zena a poznato je da muskarci jake zene ali ih se istovremeno i plase.
Poenta svega jeste da dama koja nosi boju ovog ruza ima stav i zna sta zeli. I ona to dobije.

BROJ DVA:
Ako si izabrala druge štikle kao tvoju omiljene to je znak da si ti zena koja zeli sigurnost. Ti si svesna toga da te muskarci ludo zele ali prosto to nije ono sto ti stvara osecaj srece.
Ti ne zelis da budes fatalna za sve muskarce vec prosto da imas onog jednog koji ce biti uz tebe i koji ce iskreno voleti.
I to je tvoj cilj u zivotu. Prija ti sto znas da si lepa i pozeljna ali kada nadjes onog koji je pravi zaboravljas na sve druge i njemu se posvecujes. To je odlika pravih zena.

BROJ TRI
Ono sto odlikuje damu koja je odabrala ovaj ruz kao omiljeni je to sto ona zna sta hoce.Svesna je svoje vrednosti i moze se reci da je od onih koje ne odustaju ali u zivotu uvek zele prave stvari. Ti nisi dama koja hoce avanturu i flert vec samo pravu ljubav. Hoces nekog ko ce biti tu za tebe bas uvek i na koga ces moci da se oslonis. Veoma si pozeljna kao zena ali je jako vazno reci da si odlican prijatelj. Muskarci ti inace jako veruju.
I onaj ko se u tebe zaljubi obicno nikada ne prestane da te voli.

BROJ CETIRI
Ako si izabrala četvrte, onda si ti zena koja uvek slusa svoje srce. Zena koja ce biti sama ako treba radije nego da bude kraj muskaraca kojima ne veruje i kraj kojih nisi cenjena i voljena.
Ono sto je jako vazno reci jeste da nema razloga da odustajes ikada zato sto dobijes uvek ono sto zelis.
Muskarci za tebe misle sve najbolje. Da si jedna pre svega jako pametna i talentovana zena koja ume da istraje i ostvari svoje snove cak i onda kada se to cini nemogucim.
I naravno da te pri tome oni jako zele.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *