IZABERI RUŽU I ONA ĆE REĆI KAKVA SI OSOBA

RUZA A.
Osoba ste koja je veoma jednostavna, koju uopste nije tesko upoznati, a koju kada upoznamo odmah o njoj steknemo veoma pozitivan utisak.
Osoba ste koja uvek pokazuje svoje ”pravo lice” osoba koja nikada ne ”glumi” da je nesto sto nije, nego osoba koja je uvek iskrena.
Vase ponasanje je upravo tako u zivotu, veoma jednostavno i sa mnogo iskrenosti, a slicno vase ponasanje je i u ljubavi.
U ljubavi ste osoba koja ne trazi previse, nego samo ste osoba koja trazi da ima mnogo ljubavi.
Od svoje voljene osobe samo ”tu ljubav” ocekujete i nista vise, jer kada imate ljubavi vama nista vise nije potrebno za srecu.
Prema volenoj osobi se ponasate sa mnogo razumevanja, sa mnogo postovanja, posto je to kod vas nesto veoma vazno, i uvek se tako ponasate.
Osoba ste kojoj nista nije tesko da ucini ako bi to usrecilo vasu voljenu osobu, cak naprotiv, vi cete to uradi veoma rado,posto vam je stalo do srece vase voljene osobe.
Takodje ste osoba sa kojom je ljubav veoma lako dostizna, sa kojom je ljubav kao ”prelepi san” jer vasa jednostavnost, vase ponasanje mnogo toga cine za uspeh vase veze. Osoba ste koja je stvarno dobra u ”ljubavi”.

RUZA B.
Vi ste osoba koja uvek ima svoje odredjene principe, i od njih ni u kom slucaju ne zelite da odustanete.
Vase ponasanje u zivotu je isto takvo, znate sta tacno zelite i uvek se trudite da to i dobijete, a kada nesto ne zelite da ucinite, to nikada necete uciniti.
Upravo se tako ponasate u ljubavi, veoma korektno, veoma odgovorno.
Od vase voljene osobe ocekujete da ona bude nesto slicno vama, da ima mnogo kvaliteta, da ima mnogo vrlina, posto od vaseg partnera ocekujete mnogo.
Takodje vam je vazno da se vasa voljena osoba prema vama ophodi sa velikom ljubavi, ali i sa postovanjem, posto je to nesto sto vam je najbitnije.
Osobas ste koja pruza onoliko srece i ljubavi voljenoj osobi, koliko ona pruza vama, sto je veoma ispravno od vas.
Osoba ste cija veza uvek napreduje, u cijoj vezi uvek se nesto desava pozitivno, osoba ste sa kojom je uspeh veze zagarantovan.
Vase ponasanje u ljubavi je odlicno, a i vi ste osoba koja je u ljubavi ”odlicna” jer cinite sve kako bi unapredili vasu vezu.

RUŽA C:
Nikada niste krili, a nikada niste ni pokusavali da sakrijete da je za vas ljubav najbitnija.
Jednostavno bez ljubavi u vasem zivotu nikada ne bi mogli da budete srecni, ljubav je ono sto vam je potrebno za srecu.Upravo ste zbog toga osoba koja je prosto pa ”savrsena” za ljubav, osoba sa kojom je ljubav tako lako dostizna.
Vase ponasanje kada ste u vezi je za svaku pohvalu, mnogo razumevanja imate, uvek pokusavate da izbegnete odredjene probleme.
Niste osoba koja trazi svaku sitnicu zbog koje bi reagovala, nego ste osoba koja pokusava da u njenoj vezi uopste nema problema.
Posto vam je toliko stalo do ljubavi, mozda upravo iz tog razloga ste osoba sa kojom je srecu u ljubavi toliko lako ostvariti.
Vasoj voljenoj osobi svakoga dana poklanjate mnogo ljubavi, mnogo paznje, vama je vasa voljena osoba najbitnija na ”svetu”.
Pa se upravo tako i ponasate prema njoj, ponasate se kao prema osobi koja vam ”znaci sve”.
Znate uvek kako da usrecite voljenu osobu, pa je osoba koja je sa vama u vezi uvek srecna.
Osoba ste koja je kao ”stvorena” za ljubav, osoba ste koja zna da voli, osoba ste koja je ”idealna” za ljubav.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *