IZGUBILA i sina i muža u istom trenutku. Potresna priča koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Kristijan i Fabijan Gerero su se zavoljeli prvog dana srednje škole. Svoju ljubav su krunisali brakom prije godinu dana, a u decembru je trebalo da postanu ponosni roditelji dječaka. Ali, sudbina se brutalno poigrala s njima.22. 09. 2016 – 15:48Autor: Kodex
Njih je zadesila tragična nesreća prije samo nekoliko mjeseci u kojoj su život tragično izgubili Fabijan i njegov nerođeni sin.

Kristijan (24) je ostala slomljenog srca zbog gubitka svoje porodice, ali je ipak odlučila da svima ispriča svoju priču u nadi da se neće dogoditi ono što i njenoj porodici.

Nedavno je objavila emotivan status na svom Fejsbuku, gdje je svima pokazala u samo nekoliko rečenica da je i te kako hrabra djevojka i da ima nevjerovatnu snagu, a mi vam njenu priču prenosimo u cjelosti.

“Ovako izgledam nakon porođaja i 24 sata od saobraćajne nesreće u kojoj sam izgubila sina i supruga. Sve to se dogodilo zato što je neko mislio da je u redu piti i voziti. To ipak nije u redu.

U redu je zaustaviti prijatelja da sjedne u automobil, u redu je da uzmete ključeve osobi za koju mislite da ima sve znake da je pijana. U redu je da uzmete telefon i pozovete nekog da vas poveze jer se osjećate pripito. To nije znak slabosti.

To je znak zrelosti, to je znak da ste iskreni prema sebi i da znate koje su posledice pijanstva. Nije u redu provesti ostatak života sa osjećajem krivice što ste oduzeli nekome život i što ste oduzeli život osobi koja još nije došla na svijet.

Nije vrijedno. Nemoj da piješ i voziš. Ne rizikuj svoju slobodu. Nije samo tvoj život u opasnosti, već i svih onih koji su na putu. Mogla sam i ja da umrem tog 2. avgusta, ali Bog je imao druge planove.

Ja sam ostala kako bih se borila za svog sina i supruga. I ja ću da nastavim da širim ovu priču sve do smrti u nadi da ću dopreti barem do nekog. Ne želim da iko osjeća ovaj bol koji ja osjećam svakodnevno.

Odbijam da dozvolim da su moj sin i suprug umrli uzalud”.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *