VERA MATOVIĆ IMA NAJSKUPLJU VILU U BEOGRADU. POGLEDAJTE LUKSUZ KOJI ĆE VAS OSTAVITI BEZ DAHA

Nekoliko decenija pevačke karijere koje su iza nje pjevačica je uložila u svoj novi dom – vilu u blizini groba Josipa Broza Tita na Dedinju

Jedna od najskupljih vila u Beogradu u vlasništvu je pjevačice Vere Matović, koja je kako se priča za ovu predratnu kuću iskeširala čak 3 miliona eura.

Nekoliko decenija pjevačke karijere koje su iza nje pjevačica je uložila u svoj novi dom – vilu u blizini groba Josipa Broza Tita na Dedinju, a kako se pisalo morala je da se odrekne svog velikog blaga kako bi pazarila ovu skupocjenu nekretninu.


Vera Matović je decenijama sakupljala slike, uglavnom srpskih slikara iz 20. vijeka, a izdvajaju se djela Save Šumanovića, Uroša Predića i Paje Jovanovića. Iako pjevačica nije voljela da javno govori o svojoj kolekciji, godinama se pričalo da Verina zbirka vredi milione eura.

screenshot-11-1000×1000-1
– Za kuću kao iz bajke, trebalo je odvojiti mnogo novca, tako da je jedino rješenje bila prodaja zbirke slika. A postoji još jedan razlog: prije nekoliko godina opljačkana je njena kuća na Zlatiboru, pa iako tu nije držala slike, shvatila je da joj u ovim godinama ne treba takav stres. A lopovi kuću sa Dedinja ne mogu da odnesu – rekao je jednom prilikom za beogradske medije izvor blizak pjevačici,piše ALo.

Inače, Vera Matović ima karijeru dugu više od 50 godina, a kako su paparaci jednom prilikom uslikali, sve kućne poslove obavlja njen suprug.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *