JEZIVA ŽIVOTNA priča mlade djevojke

Kristina Živković, bila je jedna od najljepših takmičarki rijalitija Snajke, otvorila je dušu i ispričala kako je život nije mazio.

“Bili smo imućna porodica, dok naš otac nije počeo ljubavnu vezu sa jednom djevojkom. Tada je počeo da tu če majku, a ubrzo nas je i napustio. Nismo imali pare za knjige,a on je išao na more u Dubai”, počela je svoju ispovijest Kristina.

“Imala sam 10-12 godina. Moj otac je tu kao mamu i sve je to išlo preko mene. On je nju, kako je pričao, nju ostavio zbog cigareta. Moj tata je imao štand na Sajmu gdje je prekoputa tog štanda bila sadašnja maćeha. Ja kao dijete vidjela sam da se muči da očisti, a ja sam otišla da joj pomegnem, ne znajući da će to biti moja maćeha”, plačnim glasom je pričala.

“Otac je majku izbacio iz kola, gledala sam to i brinula sam na ekskurziji. Prešli smo onda da živimo kod babe i dede, a mama je morala sa policijom da ide .

Možda me otac i danas voli, ali to ne pokazuje. Vidjela sam ga nedavno, i poslvađali smo se jer nije htio da mi da para, a prije toga je bio sa sinom i ženom na Kipru. Njegov sin ima sve, a sestra i ja ništa”, plakala je Kristina.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *