DRVO BOGATSTVA! Poželi novčani iznos, izaberi broj i SAZNAJ da li će ti se želja ispuniti…


BROJ 35:
Vama je svako potreba sreća, iako sreća vas u zadnje vrijeme sve manje prati. Naporno radite, ali za trud, rad i zalaganje ste malo plaćeni. Vama je prijeko potreban novac, jer vaša financijska primanja ne mogu pokriti sve izdatke koje imate. Previše je toga što morate platiti i otplatiti, a mali je priliv novca. Koliko god da radite i štedite, ne možete skupiti onoliko koliko vam je potrebno, a kamoli nešto staviti na stranu. Vaša želja će se ispuniti, jer će vas pratiti sretna zvijezda. Vi ćete u narednom periodu doći do novca, a sa tim novcem ćete riješiti sve račune, kredit i dugove i još će vam ostati i za svakodnevni život više nego će vam biti potrebno.

BROJ 38:
CIjeli život se trudite da zaradite dovoljno za neki normalniji život, ali to još uvijek niste postigli. Kada bi uspjeli nešto ušparati i kad pomislite da će život postati lakši, onda vam iskrsnu neki neplanirani financijski troškovi. Posegnete u ušteđevinu i opet ostanete bez ičega. Pokušavate se dokazati drugima, ali prije svega sebi, da vi to sve možete, ali ne polazi vam za rukom. Preskup je život za primanja koja vi imate. Na žalost, vaša želja o nekom većem novčanom dobitku se neće ostvariti. U narednom periodu doći ćete do manje sume novca, ali i to će biti od velike pomoći, ali veliki novčani dobitak za sada će vas nažalost zaobići.

BROJ 41:
Vi ste skormna osoba i vaše želje su uvijek bile skromne. Ono što vi općenito želite obično nema cijenu niti se može kupiti. Vi pronalazite sreću u malim stvarima. Koliko god da zaradite, uspješno se nosite sa time, iako su vam troškovi života daleko veći od primanja. Ali rijetko se žalite. Organizirate se tako da imate do kraja mjeseca za one stvari koje su vam neophodne. Zbog vaše skromnosti, sretna zvijezda će biti uz vas i vama će se vaša želja ostvariti. U narednom periodu vi ćete dobiti jedan veći novčani dobitak. Vašoj sreći neće biti kraja, jer to će vam biti odskočna daska da svoj život podignete na jednu višu razinu. Život ima jedne posve druge planove sa vama. Skromnost trenutno nije plan.

BROJ 43:
Vaša želja je možda malo prilično nerealna i velika. Velike želje se teško ostvaruju i za njih ipak treba malo više truda i vremena. To ne znači da se vaša želja neće s vremenom ostvariti, ali za sada, veći iznos će vas ipak zaobići. Sretna zvijezda nije na vašoj strani i nažalost neće vam donijeti veliki novčani dobitak. Ali zato vas manji novčani dobitak neće zaobići. Koliko god nećete biti zadovoljni sa time, ipak s druge strane ćete biti zadovoljni, jer će i manji novčani dobitak jako dobro doći i riješiti neke financijske probleme.

BROJ 49:
Vaša financijska želja se neće nažalost ostvariti, jer ovaj broj ne donosi veliki novac. Zvijezde su se odlučile za naredni period da neki drugi brojevi dobiju veliki novac. No neće na ovome ostati i nećete ostati razočarani i nezadovoljni. Vi ćete ipak doći do novca jednim drugim putem. Iako ta suma novca neće biti velika, ali promjene koje vas očekuju bez imalo sumnje će se odraziti na vaše financijsko stanje i olakšati vam način života. Vi ćete dobiti nasljedstvo na koje vjerojatno ni ne računate ili ste mislili da niste u planu da vas zapadne dio. To će ipak biti lijep dobitak koji će vam pomoći u daljnjem životu kada su financije u pitanju.

BROJ 52:
Vaša želja je skromna i ne tiče se samo vas. Vi ste poželjeli želju za sebe, ali isto tako i za svoju obitelj. Vi ste osoba koja nikada ne bi sve uzela sebi kada bi došla do velike sume novca, nego bi podijelili sa ljudima koje volite. I to je lijepa odlika sa kojom se možete ponositi. Vi niste sebični, nego baš naprotiv. Vi rado dijelite sa ljudima koje volite i ono malo što imate. Vaša želja će se ostvariti. U narednom periodu u vaš život stiže veliki novac koji vam je prijeko potreban. Ne samo što će vaš život postati lakši, nego i život vaše obitelji.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *