Već neko vrijeme sumnjam da me muž vara

Već neko vrijeme sumnjam da me muž vara. Nako skoro 15 godina braka da mi se to desi baš gorzan osjećaj. U početku sam mislila da umišljam, kriza srednjih godina i tako to, ALI! Znakovi su bili sve očigledniji i samo je bilo pitanje sa kime me vara!

Prošli vikend sam mu slagala da idem na službeno putovanje, a ustvari sam otišla kod mame samo par kilometara dalje od grada. Dakle znala sam da me vara i samo sam željela da saznam SA KIME. Već u petak uveče sam i to saznala.
Samo sat vremena nakon što sam ja kao napustila grad i kada je bio siguran da me nema otišao je po svoju ljubavnicu i doveo je u naš stan. Noge su mi otkazale kada sam vidjela koga je doveo. Bila je to moja najbolja prijateljica, žena koju znam skoro 25 godina sa kojom sam dijelila sve, a eto na kraju i vlastitog muža.

Ono što me boli je činjenica da je 3 godine starija od mene i duplo gore izgleda od mene. Ja imam 45, ali izgledam kao da imama nekih 35, dok je ona izgledom može mama da mi bude. Ne znam šta da radim. Posebno me boli što sam izgubila i muža, ali i prijateljicu. Sreća da joj nisam rekla da sumnjam u vjernos muža, jer da jesam nikada ih ne bih zatekla

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *