Žena mog mlađeg brata koja ima 22 i koja je rodila dete mom bratu kada ostanemo sami, otvoreno mi se nabacuje

Žena mog mlađeg brata koja ima 22 i koja je rodila dete mom bratu kada ostanemo sami, otvoreno mi se nabacuje, dodje pored mene vrti se, skace, igra jos mi kaze sta ti je kao baba si, a kada je sa mojim bratom glumi sveticu, damu, pristojnu ženu.
Prošle godine kada smo bili na uranak njegova žena je obukla uske bokserice, znači sve se ocrtavalo i providnu majicu.

Celi dan je koristila priliku da me “provocira”. Nekada u 3 sata posle pola noći, brat je spavao u satoru ja i ona smo bili sami i tada je pocela da se svlači ispred mene i kao nikada do tada nabacuje… htela je da se J sa mnom, ono prešla je sve mjere i granice, a ja sam je tada u strahu da se brat ne probudi i tu celu situaciju ne protumači pogrešno, odveo 100-tinjak metara dalje od šatora i kako bih je obuzdao i smirio J sam je na livadi.

Neću da lažem, mlada, uska, bilo je lepo, ali to njoj nije bilo dovoljno i posle toga proganjala me još češće. Realno ni tada nisam želeo, ali sam morao i nakon toga ja vise nista nisam zeleo sa njom, ne zelim bratu zlo i da sazna da mu ja, stariji brat, njegov uzor, J ženu. Sada će već godina dana od tada, a ona ne posustaje, nema dana da me ne zamoli da ponovo imamo odnos.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *