Na sahrani se čudno ponašao, objavljena zajednička fotografija sa ubicom porodice Đokić

Na sahrani se čudno ponašao
Kolege sa kojima je radio G. DŽ., osumnjičen za svirepo ubistvo porodice Đokić, su u šoku.

– Kada sam malopre došao kući, otac mi kaže da je uhapšen ubica i da je u pitanju vatrogasac. Odmah sam uzeo telefon da pročitam naslove i umalo se nisam onesvestio kada sam video o kome se radi i da je u pitanju naš kolega. G. DŽ. je bio šef vatrogasne službe u Aleksincu, sada je u penziji. NJegov sin radi kao vatrogasac u Nišu. Jako dobar dečko. I oca znam kao dobrog čoveka, mada kada sam ga pre mesec dana video, delovao mi je čudno, jedva me je prepoznao. Kao da mu se nešto desilo. Oni su prilično imućni ljudi, nedavno je u Moravcu kupio veliku, lepu kuću starijem sinu, dok je on sa drugim sinom, ocem, unukama živeo u porodičnoj kući, tu blizu Đokić… Novac mu nije manjkao, zato mi je neshvatljivo da je ovo mogao da uradi. Svi smo u šoku – ispričao je jedan od Goranovih kolega.

Na fotografiji Džonić i njegova supruga i mala unuka zajedno sa Đokićima izgledaju kao da su im porodični odnosi bili skladni. Niko nije mogao da očekuje da će Goran da naudi ne samo bratu, već i njegovoj suprugi i ćerki i to na tako monstruozan način.

Podsetimo, porodica Đokić je poslednji put viđena u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca gde žive. Njihov “folksvagen pasat” crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu i od tog trenutka i vozilo i tročlana porodica kao da su u zemlju propali.

Tela porodice Đokić pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *