Tokom prethodnog perioda Ceca i Bogdan su provodili mnogo vremena zajedno, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama

Kristen Stewart – “It’s important to say I don’t know”
Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović, odlučili su da stave tačku na svoj emotivan odnos, nakon godinu dana veze, saznaje Blic.

21, May, 2021, Belgrade – Svetlana Ceca Raznatovic and Bogdan Srejovic leave the Hyatt Regency Hotel after Veljko Raznatovic’s match. Svetlana Ceca Raznatovic and Bogdan Srejovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages
21, maj, 2021, Beograd – Svetlana Ceca Raznatovic i Bogdan Srejovic odlaze iz hotela Hyatt Regency posle meca Veljka Raznatovica. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Iako je sve djelovalo idilično i da je Ceca našla partnera “za cijeli život”, neke stvari su se promijenile i njihova ljubav nije opstala.
Naime, sredinom januara prošle godine u javnost je procurila vijest da su Svetlana Ceca Ražnatović i poznati beogradski ugostitelj Bogdan Srejović u ljubavnoj vezi.

Kako saznaje Blic, tokom prethodnog perioda Ceca i Bogdan su provodili mnogo vremena zajedno, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama.
– Stekao se utisak cjelokupne harmonije, kao i porodično bliskih odnos sa obje strane. To je razlog više zašto je ova informacija iznenađujuća i da je na ovu vezu stavljena tačka.

Ceca i Bogdan nisu željeli da kometarišu previše raskid koji se desio, ali jedino što su željeli, jeste da potvrde ove navode:

-Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *