Žena imala aferu sa svojim polubratom: ‘Bojim se da će on reći mome mužu’

Jedna je žena priznala da je zabrljala i imala vezu za jednu noć sa svojim polubratom. On je sad ohrabruje da ostavi muža i započne vezu s njim.

Jedna je žena za The Sun priznala da je zabrljala i imala vezu za jednu noć sa svojim polubratom. ‘Dok ja žalim zbog toga i želim vratiti svoj brak na pravi put, on misli da imamo nešto posebno’, dodaje. Njen je polubrat ohrabruje da ostavi muža i započne vezu s njim. ‘Osjećam se tako zarobljeno jer ako mu kažem da se vraćam svom mužu, brinem se da bi mogao reći našim roditeljima, pa čak i mom mužu, da imamo seks’, priznaje.

Kaže da ne zna što ju je spopalo te kobne noći. Njena mama i njegov tata otišli su za vikend, a njen 31-godišnji polubrat i ona odlučili su otići u pub na večeru, a zatim kući pogledati film. Oni su se upoznali prije devet godina, ubrzo nakon što su se upoznali njihovi roditelji i uvijek su se slagali. Ali, ta je noć više ličila na spoj – stalno su flertovali jedno s drugim. Film koji su gledali sadržavao je neke stvarno vruće scene seksa i prije nego što je odjava završila, ljubili su se i svlačili jedno drugo na sofi. ‘Imali smo jako intenzivan seks, ali čim smo završili osjećala sam se tako posramljeno’ dodaje.

Kada su se ona i njen suprug počeli stalno svađati oko toga kada trebaju zasnovati obitelj, njena ju je majka ponovno primila u svoj doma. Ona ima 27 godina, a njen muž 29 te su se vjenčali prije godinu dana. On je htio odmah imati djecu, dok je ona htjela duže uživati u bračnom životu te se nije osjećala spremnom postati majka. ‘Nitko od nas nije htio odustati pa je to počelo utjecati na svaki dio naše veze. Na kraju mi ​​je rekao da ako ne počnemo pokušavati začeti bebu u roku od tri mjeseca, naš je brak gotov’, objašnjava.

Žena je bila toliko bijesna zbog ove situacije da se vratila živjeti sa svojom majkom i očuhom, gdje je živio i njen polubrat nakon prekida sa svojom djevojkom. Sada ne može prestati razmišljati o tome koliko je pogriješila kada je odbacila brak sa svojim mužem. ‘Čak mislim da bi ipak bilo vrijeme da počnem pokušavati za bebu. Ali, trebam li reći mužu da sam zabrljala ili riskirati da se izvučem sa svime?’, pita se nevjerna žena.
Stručnjakinja za odnose savjetovala joj je da ako postoji ikakva šansa da spasi svoj brak, mora biti iskrena sa svojim mužem. Njen polubrat ionako prijeti da će mu sve reći pa je bolje da sama objasni mužu da duboko žali zbog incidenta i da se želi vratiti na pravi put s njim. Ali, dodaje i kako ne bi trebali žuriti s djetetom samo zato što se ona osjeća loše zbog varanja. ‘Preporučila bih da oboje posjetite savjetnika za odnose kako biste bili sigurni da ste spremni pružiti stabilno okruženje puno ljubavi svojoj djeci’, rekla je.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *