Domaći mediji prenose da se par navodno razvodi poslije sedam godina braka

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić vjenčali su se prije sedam godina i dobili dvoje djece, kćerku Petru i sina Bogdana. Kurir saznaje da je par odlučio da se razvede.

Miloš i Jelisaveta vjenčali su se 2017. godine, a o svom privatnom životu rijetko su pričali u javnosti. Par već tri mjeseca živi razdvojeno, a zahtjev za razvod braka podnio je košarkaš.

Kako navodi izvor blizak porodici, Teodosić više nije mogao da toleriše stil života svoje supruge i nekontrolisano trošenje novca, te je riješio da stavi tačku na brak.

Razvode se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić
IZVOR: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED
Glumica je jednom prilikom otkrila kako je teklo njihovo upoznavanje. “Iznenadila sam ga. Nikada nisam htjela da promijenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o djeci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak – rekla je jednom prilikom Jelisaveta i dodala:

“On je razmišljao o braku, mi smo se vidjeli ukupno 19 puta prije nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na vjenčanju”, rekla je glumica i dodala da je čak i njegovu rodbinu upoznavala na svadbi.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *