BOJA KOJA TE PRIVLAČI OTKRIVA KOLIKO SI JAKA ŽENA

SLIKA A:
Ovu boju ruza ce uvek nositi zena koja je sigurna u sebe, jer svaka druga koja je slaba i nezna nece se usuditi na ovako veliki korak.
Nezne zene vole nezne nijanse,dok ce vatreni karmin nositi samo zena jakog srca koja se ne plasi izazova i koja kroz zivot ide visoko podignute glave.
Ako je tvoja omiljena boja ruza crvena onda si ti neko ko je sposoban da se bori za ono sto zeli u zivotu.
Vazno je reci da od muskarca sa kojim si ocekujes da ti bude podrska i da te vodi kroz zivot i nikada ti ne dozvoli da posustanes.
Moze se reci da imas taj problem da nadjes muskarca sa kojim bi mogla da delis zivot jer je vecina onih koje poznajes jednostavno slabija od tebe.
U vezi si po potrebi nezna ali ti je strast u krvi.
KADA je fizicka ljubav u pitanju skoro da nema muskarca koji bi zeni poput tebe mogao da odoli, jer si jednostavno neko ko je krajnje poseban i ko ima u sebi snagu cak i za dve zene.
Izmedju tebe i muskarca kojeg zelis uvek sevaju varnice i nema onog koji bi mogao da ti odoli.
Onaj ko jednom bude sa tobom i u tvojoj postelji zauvek shvata sta znaci pojam strast i retko ce kada odustati od tebe.

SLIKA B:
Ti si zena koja se moze prilagoditi svakoj situaciji.
Dakle, neko si ko moze da ide sam kroz zivot ako je to potrebno,zena koja moze pruziti svu pomoc muskarcu kojeg voli, biti mu podrska i prijatelj i zena i ljubavnica i sve sto treba.
Retko ce koji muskarac na ovom svetu naci nacina da ti odoli, jer si jedna od onih zena koje su dovoljno snazne da se izbore za svaku svoju zelju.
Kao ljubavnica si veoma nezna.
Stavljas neznost pre strasti i ako nadjes muskarca koji ti je po tome slican moze se reci da ces uz njega biti srecna i pazena kao malo vode na dlanu.
Volis muskarce koji imaju stav i nikada te ne bi mogao privuci neko ko jednostavno ne zna sta zeli.Zelis da te muskarac pazi kao kraljicu i onda ce on biti tvoj kralj.
Ukoliko ti on da sve, vratices mu istom merom,ako te ne postuje ti ces postovati sebe dovoljno da mu okrenes ledja i od njega odes.

SLIKA C:
AKO je ovo tvoja boja karmina ti si zena koja voli lepotu i voli da je lepa i negovana ali akcenat stavlja na svoj karakter.
Dakle zelis da imas kraj sebe muskarca sa kim ces moci o svemu da pricas, i muskarca koji nije prazne glave, vec neko ko zeli da se bori za svoje stavove i ciljeve.
Zena si koja ima svoje misljenje i svoj stav i koja nikada u zivotu ne odustaje od svojih principa.
Niko ne mora da te voli ali zahtevas postovanje i u losoj vezi nikada neces ostati jer znas da je zivot jedan i ti hoces da u njemu na pravi nacin uzivas.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *