PRECIZAN TEST LIČNOSTI ODRADI IZBOROM NAJLJEPŠE BOJE

Ruž broj 1:
Živiš život s lakoćom – za tebe je svaki zadatak test kojem se izlažeš i pristupaš mu na zabavni način, inteligentno i voljno. Za tebe je to jedini način da živiš bez previše anksioznosti i stresa.

Ruž broj 2:
Rješavanju svih problema pristupaš bistre glave – razmišljaš racionalno, jasno vidiš svoj cilj i stremiš njemu. Zahvaljujući svojoj posvećenosti u životu ćeš postići sve što želiš. Ipak, ponekad više vremena uloži u procjenjivanje situacije – da ne bi u svojim ciljevima (ponekad) zalutala.

Ruž broj 3:
Ti si fkt prije svega mislilac – i to pretjerano razmišljanje sprječava te da vidiš ugodne i jednostavne, svakodnevne stvari. No, uspjet ćeš pronaći stabilnost između mudrosti i emocija – samo se malo opusti! Ti dobro znaš intuitivno razgraničiti racionalno od emocionalnog pa se nakon padova brzo sabereš.

Ruž broj 4:
Ti si multitalentirana i kreativna osoba, a zbog sposobnosti da se ipak usredotočiš na ono bitno, ostaneš mirna i bistre glave, predviđamo ti solidan uspjeh. Uspijevaš i držati stvari pod kontrolom – svaka čast!

Ruž broj 5:
Svemu pristupaš energično i kvantitativno – taktična si, suptilna, suosjećajna i točno znaš što želiš od života. No, moraš uložiti dodatni napor da postigneš svoj cilj koji je ponekad zacrtaš previsoko. Hrabra si i odvažna, ali i samokritična. Naš savjet: snizi malo ljestvicu i fokusiraj se na ono ostvarivo!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *