SAVRŠEN TRIK ZA TOPLIJI DOM

Evo kako vam stavljanje folije na stražnju stranu radijatora može pomoći odraziti toplinu natrag u sobu
Između provođenja više vremena kod kuće zbog pandemije i trenutnoga zahlađenja, mnogi od nas imaju upaljeno grijanje gotovo cijeli dan, ali postoji način da poboljšate toplinu svoga doma, a da se to zapravo ne osjeti na vašim računima za grijanje.

Kyle James, koji živi u Portsmouthu i dijeli različite trikove na svojim TikTok i Instagram profilima pod nazivom That Property Guy, pokazao je kako iskoristiti običnu aluminijsku foliju za izvlačenje više topline iz vaših radijatora.
Super za vanjske zidove
U kratkom videozapisu pokazao je kako će stavljanje folije na stražnju stranu radijatora pomoći odraziti toplinu natrag u sobu, napomenuvši da ovaj trik jako dobro djeluje na grijaće jedinice učvršćene na vanjskim zidovima.

U videu je James koristio reflektirajuću foliju, ali kaže kako i obična aluminijska folija radi istu stvar. Njegovo otkriće dobilo je više od 60.000 lajkova, a mnogi su ostali oduševljeni ovim jednostavnim trikom, prenosi Daily Mail.

“Isprobao sam i napravilo je stvarno veliku razliku”, komentirao je jedan korisnik, dok je drugi otkrio: “Vau! Nikad nisam čuo za ovo, ali svakako ću isprobati.” Nakon što je njegov prvi video postao viralan, isti je tiktoker podijelio još korisnih savjeta za povećanje topline u domu.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *