Novi detalji tragedije u Novom Sadu: Bračni par ubio svoju djecu prije skoka sa zgrade?

Novi detalji tragedije u Novom Sadu: Bračni par ubio svoju djecu prije skoka sa zgrade?
Bračni par u Petrovaradinu u Novom Sadu, sumnja se, počinio je u petak samoubojstvo, a prema najnovijim neslužbenim informacijama sumnja se da su prije toga ubili svoje dvoje djece.

Novosadska policija zasad je potvrdila da su u kući na adresi na kojoj je živio bračni par pronađena beživotna tijela dvoje djece.
Pronađena su tijela dvojice dječaka starosti jedne i tri godine, javlja Nova.rs. Policija provodi očevid kako bi utvrdila sve okolnosti teškog događaja.

”Na poziv policije intervenirala je ekipa hitne medicinske pomoći koja je konstatirala smrt dvoje djece rođene 2020. i 2003. godine”, kazao je glasnogovornik novosadske Hitne pomoći Zoran Krulj.

O tragediji se na svojem Instagram profilu oglasio i gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić.

“Kao čovjek sam zatečen i užasnut činjenicom da su se u našem gradu ugasila četiri mlada života od kojih su dva dječja. Novi Sad ne pamti ovakvu tragediju i ne postoje riječi koje bi u ovom trenutku bile prikladne”, napisao je gradonačelnik te izrazio sućut obitelji, prijateljima i svim bližnjima tragično nastradale obitelji u nadi da se ovakvo nešto više nikada neće ponoviti.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *