Ona je supruga Milomira Marića, njen izglede će vas iznenaditi

Jedna od najdražih pisaca uživo u regiji našeg kraja u svakom slučaju je Vesna Radusinović, koja je medijima uvijek bila posebno zanimljiva zbog svoje ljubavne priče s Milomirom Marićem. Naime, iako njih dvoje u posljednja tri desetljeća uživaju u svojoj ljubavnoj priči, nikada nisu osjećali potrebu da se zaklinju jedno drugo pred zakonom za vječnu ljubav i vjernost. Njihova veza funkcionira bez toga, pa žive u savršeno funkcionalnoj zajednici.

Ovih je dana Vesna, koja s vremena na vrijeme zna objaviti neke fotografije na svojim društvenim mrežama, objavila fotografiju na kojoj su svi njezini pratioci imali priliku vidjeti kako izgleda prije trideset godina, tačno u razdoblju kada je Milomir prvi put upoznao Vesnu. Ne sumnjamo da je to bila ljubav na prvi pogled i da on ostaje ludo zaljubljen u nju.

U nastavku vam donosimo fotografiju koju je Vesna podijelila, a možda ćete se i impresionirati kad vidite da je u današnji dan zaista bila ljepotica. Evo kako je izgledala tada, pa možete prosuditi sami.

Komentari su stizali sa svih strana, a većina se slaže da je Milomir veliko bogatstvo kad je toliko godina uspio zadržati takvu ženu za sebe i da imaju tako skladan odnos. Što mislite o svemu ovome, slažete li se s većinskim mišljenjem ili imate drugačiji pogled na tu temu? Pišite nam u komentarima.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *