Po reakcijama mnogih nije bila ni mlađa, ni ljepša, ni pametnija od mene. No, kako kažu stari ljudi, svake oči drugačije vide. Tko zna da li bih ikada otkrila tu njegovu tajnu vezu, da nije bilo mobitela. Jedne večeri, dok se on spremao da ode na uobičajeno druženje s “prijateljima” zazvonio je mobitel. …Ugodan, mazni ženski glas, na moje “Halo?”, odjednom se zbunio i promucao neko bezvezno ime. Odgovorila sam da je pogriješila, ali intuicija mi je govorila da je ona ipak birala točan broj. No, naravno, očekivala je glas mog muža. Kontrolirajući listu poziva, shvatila sam da to nije nitko od naših poslovnih partnera niti poznanika.

Bili smo mladi, kći nam je tek krenula u prvi razred, i ja sam mislila da se takve stvari događaju nekom drugom, te da nema šanse da me moj muž vara.

Kad sam izrazila svoju sumnju, počeo se opravdavati: “Ne znam kako da ti kažem. a da te ne povrijedim,ali tako snažnu zalubljenost još nisam doživio,Vjeruj mi,otkada smo u braku ovih devet godina, nikada te nisam prevario, ali molim te shvati da je ovo jače od mene.

Njoj se ne plašim izraziti svoju ljubav. Ona je toliko drugačija od tebe, uvijek je vedra, opuštena. Ona me u potpunosti prihvaća takav kakav jesam, ne želi me mijenjati..

. Rastali smo se. Bila sam jako povrijeđena, razočarana, nesretna i osamljena. On se nakon godinu dana oženio, dobio sina i sve manje vremena imao za našu divnu djevojčicu. Iz stana sam maknula sve što me podsjećalo na njega. Posvetila sam se poslu, svakodnevnim obvezama i brizi oko djeteta, kojem sam bila i majka i otac.

Poslije svega što sam doživjela u svom braku,u koeg sam ušla iz čiste ljubavi,mislila sam da nikada više neću moći vjerovati nekom muškarcu.

Imala sam par kratkotrajnih veza, koje bi se ugasile prije samog početka. Ulazila sam u njih samo zato jer sam osjećala da im se ja sviđam,

Tako sam hranila svoj ego i iz puke dosade. i uživala odbacujući ih. Jednostavno, nisam mogla dati ni primiti ljubav. Umorila sam se od izlazaka, odlazaka na večere, udvaranja. Kako sam u šali rekla mojoj prijateljici, umorila sam se od audicija i od toga kakav sam dojam ostavila.Umorilo me i isprazno dopisivanje putem intereta,lažni profili i gubitak vremena.

Na prijedlog moje vjenčane kume, čija je školska prijateljica upoznala svoga supruga posredstvom “Agencija Venera Gratia”, odlučila sam se i sama učlaniti u agenciju. Danas sam u lijepoj vezi i ponovno vjerujem u ljubav.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *