MUŽ ME JE OSTAVIO ČIM MI JE ĆERKA NAPUNILA 18 GODINA: Rodila sam mu sina, a on je sad njoj NAPRAVIO DVOJE DECE! Očajna sam!

Tifani se osećala kao da su joj se ostvarili svi snovi kada je upoznala Marka (imena su promenjena). U to vreme je imala trogodišnju ćerku i smatrala je da je izlaziti kao samohrana majka prilično zahtevno, pa kada je upoznala muškarca koji je želeo da odgaja njenu ćerku i zajedno izgradi porodicu, osećala se kao da je dobila na lutriji.

“Moj život je bio savršen. S mužem sam 2010. dobila sina. Moj život je tada bio potpun. Imala sam dvoje dece, sjajnog muža, kuću, automobil i dobar posao. Život je bio sjajan”, napisala je 40-godišnja Amerikanka na Redditu.

Svet se srušio nakon što je saznala
Tifani nije imala pojma da će se samo sedam godina kasnije ceo njen savršeni svet srušiti. Nedugo nakon 18. rođendana svoje ćerke, Mark je iznenada objavio da je završio s njihovim brakom. “Rekao mi je da je sada u vezi s mojom ćerkom i da me ostavlja zbog nje”, ispričala je emotivna Tifani. “Nisam mogla da verujem. Nisam to mogla mentalno da obradim. Osećala sam se slomljeno, ljutito, zgroženo, očajno, besno.”, kaže.

“Moj sada već bivši suprug nikada mi nije davao nikakve naznake da je jeziv, ali ako je bio s mojom ćerkom kad je imala 18 godina, sigurna sam da se nešto događalo dok je bila maloletna.”

Ćerka uopšte ne vidi problem
Ali ništa što je Tifani rekla nije sprečilo nijedno od njih da ode, a majka objašnjava da njena ćerka posebno nije razumela zašto je njena mama tako uzrujana i ljuta. “Ona ne vidi koliko je to pogrešno ili odvratno. Nije joj stalo do mene. Očito ni on ne vidi problem. Ali moja sopstvena ćerka”, dodala je Tifani.
Godinu dana kasnije novi par čeka dete, a tada je Tifani odlučila da ih oboje izbaci iz svog života. “Naterala sam svog bivšeg supruga da potpuno prestane da dolazi, a mom bivšem je u redu što ne viđa našeg sina sad kad ima svoju ‘novu’ porodicu”, objasnila je.
“Mom sinu je teško da shvati zašto su mu sestra i tata otišli, nisam mu rekla istinu. Možda bi trebalo, ali on ima samo 10 godina. Rekla sam mu da mu je sestra otišla na fakultet a tata mora da ode na neko vreme.”

Sigurno ju je “dresirao”

U komentarima na post koji je u međuvremenu izbrisan mnogi joj savetuju da potraži stručnu pomoć – kako psihološku tako i zakonsku, jer su mnogi uvereni da je bivši suprug sigurno prekršio niz zakona. Ipak, neki ističu kako, zavisno od toga u kojoj je američkoj državi, verovatno sve po zakonu dokle god bivši suprug nije i formalno usvojio njenu ćerku.

Takođe, mnogi je teše kako ne bi trebala prestrogo da sudi o ćerki jer je njen muž gotovo sigurno godinama pripremao i “dresirao” ćerku (tzv. “gruming”) dok je još živeo s njima.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *